Mot karlstad!

6
Comments


Nu snart sticker jag till Karlstad o för lite shopping o Valborgsfirande. woopwoop!! Hoppas ni får en skit bra Valborg allihoppa!

5 Generationer!

13
Comments
CANON EOS 1000D + TAMRON 55-200MM +  CLOSE-UP+10   FOTOGRAF: Sophie Larsson (jag)
 
Idag ska jag fotografera 5 genarationers kort eller vad man kallar det + att idag blir Lion hela 3 månader. Usch vad fort det går haha. Sen är det även skola imorgon efter ca 1 månads praktik. Ska väl bli roligt eller något! haha.. Lägger ut bilder sedan så får ni se resultatet!

So true!

3
Comments
 
Just nu kollar jag på Here comes honey boo boo på youtube. Finns inte ett skit på tvn. Igår blev fick jag en väldigt konstig känsla som jag inte vet om jag är reda för.. Shit.. Varför kan inte allt bara vara enkelt?

Diamant!

20
Comments
CANON EOS 1000D + TAMRON 55-200MM +  CLOSE-UP+10   FOTOGRAF: Sophie Larsson (jag)

Håll den hårt i handen baby
det här är vår vita sten,
vi kommer aldrig vika ner
håll den hårt i handen, handen
det här är diamanten, baby!

L.O.V.E

0
Comments
ojojoj... Dagarna går så fort att jag inte hinner med bloggen och det skäms jag för faktiskt! När ja kommer hem blir det lång promenad vilket kan ta en bra stund, sen så ska mat fixas sen hinner ja nästan precis sätta mig så är det dags att sova.. Kul liv... ♥

"Time"ing is everything!

0
Comments
CANON EOS 1000D + TAMRON 55-200MM +  CLOSE-UP+10   FOTOGRAF: Sophie Larsson (jag)
 
Ja som sagt idag va jag hos arbetsförmedlingen i ca 30 minuter och att gick faktiskt bättre än vad jag trott. Nu sitter jag och kikar på lite tv efter en dag även på praktiken där jag bakat kakor och lite sånt. Sen är fredag sista praktikveckan för mig så då är det tillbaka till skolan som gäller! Ska bli kul att träffa alla mina goa vänner! 

Princess!

7
Comments
CANON EOS 1000D + TAMRON 55-200MM +  CLOSE-UP+10   FOTOGRAF: Sophie Larsson (jag)
 
Vet seriöst inte vad jag ska skriva, händer inte så mycket mer än att jag ska till arbetsförmedlingen imorgon och jag är inte alls sugen på det kan jag ju säga. Ville helst inte ha något med arbetsförmedlingen o göra.. Puss

pepp!

5
Comments
Nu ska jag sätta mig och kolla på Toddlers & Tiaras för mig själv. Har inte mått så jätte bra idag så har bara tagit det lugnt! Lagade precis mat och det fick bli curry kyckling med pasta och det va jätte gott! ♡

Underbara! ♥

7
Comments
 

Fuck it!

8
Comments
Being satisfied is overrated, You will always regret! Consider every day what is good enough. Write what you feel and what you want to know. Feel it, is it enough? broken hearts, tears flowing and red cheeks. Be happy, be positive. Be yourself, do not let anyone tell you that you are not good enough. Every day, someone get bullied for how they look or how they feel. Most of them can not do anything but cry. // Sophie Larsson 
 

Feather!

3
Comments
CANON EOS 1000D + TAMRON 55-200MM + CLOSE-UP+10      FOTOGRAF: Sophie Larsson (Jag)
 
Fick en liten fotoidé idag också så det fick bli close-up på olika fjädrar. Alltid roligt att få lite fotoideér men det är inte kul när det inte riktigt går som man vill! Har ni någor tips på vad jag kan fotografera? :D

Vårtecken!

10
Comments
CANON EOS 1000D + TAMRON 55-200MM + CLOSE-UP+10      FOTOGRAF: Sophie Larsson (Jag)
 
Äntligen har våren kommit! Vårblommorna blommar det är just nu 10+ grader ute och solen uppe! ÄNTLIGEN!!! Hatar verkligen vinter och snö... Så nu när et går mot bättre tider kommer jag själv att må mycket bättre, Piggare osv. Tog även bilderna i detta inlägg jämt nyss. Ska ta nya ännu närmare om jag kommer på hur man gör så det inte blir så jätte suddigt. Men blev nöjd med dessa 2! 

KL 20:00 Ikväll!

12
Comments
Ikväll är det dags för fantasterna igen och denna gången är det Michael Jackson som gäller! Världens bästa artist (om jag får bestämma). Kommer sitta som ett ljushuvud kl 20:00!!
 
Miva favoriter med Michael Jackson:
- Beat it
- Billie jean
- Thriller
- Man in the mirror
- They don't care about us
- We are the world
- The way you make me feel
- Black or White
- Bad
- Remember the time
m.m.

Vilken header?

4
Comments
Vilken av dessa 2 tycker ni jag ska ha som header? Den nya eller den jag haft förut?
 
 
 

Sexy legs!

9
Comments
Igår provade jag både wax stripes och hair removal cream! Wax stripsen gjorde ont så mycket kan ja ju säga, men creamen funkade otroligt bra. Blev nästan i chock hur lätt håret släppte från benen och hur lätt det va på bara 3-4 minuter! Kan verkligen rekommendera Veet's Hair removal cream. (Y)
 

wiiiiie!

14
Comments
Haha denna bilden hade jag totalt glömt bort! Gjorde den för ett tag sedan och den är ju så himla sööööt! Typ här kommer jag. Just nu sitter jag i soffan och har precis sett på mr. pol och Norpan ligger under filten jag har på mig och sover. Mitt älskade hjärta ♥
 
Vad tycker ni om bilden? :D

H&M WANTIES!

8
Comments
Dessa skor har jag suktat efter ett tag nu & de är så otroligt snygga! Dock kan jag inte gå i högklackat som har så smal klack. (Tror bara klacken ska gå av) Skorna kostar 399:- och finna på H&M! Klicka här!

NU JÄVLAR!

4
Comments
Nu jäklar så allt onödigt hår bort från kroppen! Fick hem detta paket idag full med massa olika hårborttagningsprylar från Veet! Fett nice! 

ASOS WANTIES!

4
Comments
Väska-Armband-Ringar-Skor-Topp/asos.com

STUDENTEN 2013!

2
Comments
Som många av er märkt så kommer ni att få hänga med i min student med bilder o massa annat. Ni kommer att få vara med när jag gör mig iordning inför balen & studenten. Hår, smink osv.  Just nu är det 64 dagar kvar innan studenten är för min del och 60 dagar kvar innan balen! Men om man räknar bort helger, lov och praktik så är det 30 dagar klar. Har nog aldrig varit så taggad inför något i hela mitt liv!!
 
Tycker ni det ska bli spännande o följa med i min student? :D

Blue bit!

1
Comments
 

INSTA!

10
Comments
Senaste på instagram! Följ mig på Sophielarssoon!
Idag skulle jag egentligen varit iväg till praktiken men vaknade av en otrolig magsmärta och spy som satt i strupen. Har fortfarande ont i magen men illamåendet är i stortsett borta! Man bara måste älska min mage.. Men eftersom jag haft detta förut så vet jag att imorgon borde det va borta till 95%! Någon mer som får ont ibland i magen bara för en dag?. Så idag blir det film tittande, massa te och pussande på Norpan!

SMILE!

6
Comments
 
Be happy, Be possetive, Be You!

ASK ME SOMETHING!

4
Comments
 
Har skaffat mig ASK.FM så tycker ni ska passa på att fråga mig något ni undrar eller något ni kanske tycker är lite pinsamt att fråga genom bloggen osv! Denna sidan tror jag kommer ge många av mina läsare svar på massa saker som ni undrar över mig men jag inte skriver om på bloggen! 
 
SÅ FRÅGA PÅ NU!!!! :D

BROWNIE

6
Comments
 
Då va det söndag då... Vilket betyder för min del att det blir praktik imorgon och hela 3 veckor framöver.. Är inte så jätte sugen då jag faktiskt hällre hade velat va i skolan och göra klart i olika ämnen först.. But you can never be happy! Sen har det bleve något CP med färgerna på datorn? allt är mycket ljusare! (Är inte på humör)

ADD ME!

6
Comments
Ni får jätte gärna bli vän med mig på facebook, det vore super kul att även ha er där! Klicka HÄR!
 
Följ mig på instagram HÄR!
Följ mig på tumblr HÄR!
Följ mig på Bloglovin HÄR!
Följ mig på videofy.me HÄR!

I'm a Bitch and

9
Comments
 
Godmorgon på er! Idag tänkte jag pyssla ännu mer i mitt rum och kanske till och med fotografera lite. (Om det finns något att fotografera) Här finns det bara snö, vatten eller lera att ta kort på typ men har sett att det kommit videkissar, så kanske tar några kort på det! Början av våren är det västa på hela 1 år när hundskit osv kommer fram så det stinker något fruktansvärt! Håller ni med?

HUGS'N KISSES!

18
Comments
Idag har jag hjälpt mamma att mublera om vardagsrummet. Va kanske inte det roligaste... Men annars så har jag tränat lite och fixat lite i mitt rum. Så nu hänger tavlan bakom mig som jag målade för nån dag sedan. Någon dag här framöver ska jag även ha prov uppsättning av mitt hår till balen och så som det ser ut på bilden kommer håret vara på studenten. Härliga lockar! LOVE IT! 
 
Ni får jätte gärna tipsa om olika uppsättningar som ni tror kommer passa mig! :D
Bästa tipset får länk ;)

GIVE ME!

8
Comments
 
Någon av dessa skulle jag verkligen vilja inviga vår/sommaren med! Båda 2 ligger på 719:- lite för dyrt för mig att lägga på en jacka jag egentligen inte behöver haha! Men det är tillåtet att drömma. Sen kanske ni inte har någon vår/sommar jacka än kan jag ju tipsa om dessa. Dem finns på Zalando.se

Nyss!

9
Comments
Nyss sett på den underbara filmen Bitchkram. Denna filmen får en att tänka till på massa olika saker, vilket gör att filmen blir ännu bättre. Alla kan sätta sig i hennes skor. Det lovar jag!! Den rekommenderas starkt!
 
♥♥♥♥♥/♥♥♥♥♥

DEN HAR KOMMIT!

12
Comments
 
Nu är klänningen här. Detta är min blivande studentklänning!!!! Orkar inte vitt.. Så det fick bli en ljusrosa, kanske inte ser så ut på bilden. Den satt jätte bra och jag är helt kär i den. KOM NU STUDENTEN! Ska jag sälja den andra jag hade tänkt mig som va för stor osv.. Denna klänningen är ifrån Nelly.com och kostar 299:- men eftersom det va rea då jag hittade den köpte jag den för 150:-. Snacka om att ha tur. 
 
Vad tycker ni? 

Vilken skulle du köpa?

7
Comments
 
Har sökt dessa skor ett tag nu och har kollat på olika sidor men skorna ser alltid olika ut. Så här är ett par från Ellos och ett par ifrån H&M. Min fråga är vilken skulle du köpa av dessa? Jag föredrar dem ifrån Ellos, för det första så är det otroligt mycket mer snygga men dock så kostar de 100kr mer än dem ifrån H&M. H&M=199:-  Ellos=299:-
 
Vad tycker ni?
 

Rätt gissat!

7
Comments

Det va riktigt roligt o se att ändå soppas många gissade på rätt klänning! Känns lite som om ni känner mig haha ;)

Här får ni även era länkar ni förtjänat! :D

 

http://fanniekarlssons.blogg.se/, http://pixelin.blogg.se/, http://livetsompetra.blogg.se/, http://littlephotography.blogg.se/, http://cecilialindstrom.blogg.se/, http://juliaaasjoholm.blogg.se/, http://lifeofjk.blogg.se/, http://kajzasfotostyle.blogg.se/, http://millasosterlund.spotlife.se/, http://hjjonsson.blogg.se/, http://idamatildapetersson.blogg.se/, http://elliinorskogfeldt.devote.se/http://faithhopelove.blogg.se/

KALLT!

2
Comments
Canon Eos 1000D + Tamron 55-200mm   Fotograf: Sophie Larsson (Jag)
 
Just nu sitter jag och väntar på att färgen på tavelramen ska torka så jag sedan kan sätta in bilder i den som just nu hänger lite här och där i rummet och jag märker att det inte är så bra eftersom fotona korvar sig lite. Sen har jag även varit på lång promenad i denna tråkiga dag. Eftersom solen inte har varit framme någe speciellt idag så är det en aning kallt! Burrr...

-

9
Comments
 

Jag är en 19- årig tjej som är uppvuxen i dom Värmländska skogarna, där jag även bor nu. Har stort intresse för fotografi, bloggdesign, mode & inredning. Här i bloggen kan du läsa om de och även lära känna mig!
KONTAKT/SPONSRING: [email protected]
INSTAGRAM: Sophielarssoon

Min Tumblr HÄR!
Få fler läsare klicka HÄR!
Gilla min blogg på FB HÄR!
ONLINE: TOTALT: