Vad tror ni?

18
Comments
 
Vad tycker ni ska jag skaffa ombre nån gång framöver? Färgen på ombren på bilden blev ju fruktansvärt fult men gick inte att få en bra färg but you get my point! Har haft det förut men dock blev det väldigt ljust och syntes knappt. Men vad tycker ni skulle jag passa i det?

Out of Sight, Out of Mind

6
Comments
CANON EOS 1000D + TAMRON 55-200MM     CLOSE-UP+10      FOTOGRAF: Sophie Larsson 
 
Dagen fick bestå av promenader i solen, som max så låg termometern på 21 ute. Våren på G eller? Snön smälter som tusan och förhoppningsvis så är det borta innom en månad. Mitt lov är verkligen inte mycket att komma med har internet shoppat lite så snart kommer det landa en ny ring i brevlådan bland annat. Men har mest sett på film och gått promenader i det fina vädret. Vet inte om syrran o jag skulle baka bullar någon dag? Ho kanske har glömt det då Lion tar upp mycket av dagen, den lilla grodan!
Föresten har ni sett den nya headern & nya profilbilden? :D

BIG SPOILER!

12
Comments
 
Fett jävla bra avsnitt, kan inte fatta allt så hände denna gång men det va inget man direkt hade väntat. Ni får tolka bilden som ni vill. De som följer PLL vet att -A kan röra runt i huvudet på en. Längtar så äckligt mycket nu tills nästa vecka så jag kan se vad som faktiskt pågår... R.I.P

One way or another..

8
Comments
CANON EOS 1000D + CANON 75-300MM    FOTOGRAF: Sophie Larsson (jag) 
 
Hittade ett usb i söndags som jag sparat en massa olika bilder på! Hittade bland annat denna på bilden som jag tog för bra länge sedan. La även över bilder jag har på denna datorn så jag kan göra en genomsökning och se vad det är för skit på datorn. igår när jag skulle starta den blev bilden blå med text och jag bara WTF? men följde instruktionerna men hallå vad är fel på skiten? Det är inte enda gången den blir konstig eller krånglar osv. Happy Bitch! 

Pryd din telefon!

18
Comments
 
Många har frågat lite om vart man kan hitta fina skal till bra pris och då vill jag tipsa om Fyndiq.se eftersom den sidan har mycket, mycket fina skal m.m. till flera tusen olika telefoner så skal till just din telefon kan finnas. Tillexempel det caset jag har på mig under detta inlägg kommer ifrån fyndiq.se och jag är äckligt nöjd med det! 

Första dagen på lovet!

15
Comments
 
Hejhej och godmorgon på er! Igår glömde jag stänga av väckar klockan så vaknade halv 9 idag och det va inte en jätte hitt kanske inte ens Norpan ville upp då. då vi låg och myste i säkert 20 minuter. Sen gick vi upp så Norpan fick komma ut på morgon kiss sen fick hon mat och nu ska vi kolla på filmen Röjar Ralph tillsammans om hon inte blir busig då förståss! 

Gullunge!

14
Comments
CANON EOS 1000D + TAMRON 55-200MM   FOTOGRAF: Sophie Larsson 
 
Detta fick bli mitt fotoprojekt idag! Att fotografera Norpan i min studentmössa. Tycker hon blev jätte snygg ♥

SAKNAR

7
Comments
 
Gud vad jag vill ha tillbaka detta håret både färgen och klippningen. LOVE IT!
Så drygt att hår ska växa osv. Kan ju säga att mitt hår är en aning längre oh mörkare nu.. 
Sen är det jag själv som klippt håret där, klipper alltid mig själv då varje gång jag varit hos frisör blir jag otroligt besviken och ledsen och är alltid nöjd när jag själv får klippa det precis som jag vill! Förstår verkligen inte varför jag inte valde Frisör linjen... 
 
Vad tycker ni passade detta mig?

TV-SERIER

7
Comments
 
Hej mina godingar! sitter just nu och tänker på att tipsa er om lite olika serier jag gillar och tycker ni också borde kolla på! Serierna handlar om lite allt möjligt! Sen vore det kul om ni kanske kunde tipsa mig om någon bra serie! 
 
The Carrie Diaries:
 
Pretty Little Liars: 
 
The Lying Game: 
 
The New Normal: 
 
The Mindy Project:
 
The Walking Dead: 

SPORTLOV!!!!

4
Comments
 
Nu ä det äntligen sportlov för mig också har suttit i ca 2 timmar om inte mer med projekt arbete o lite annat så tycker verkligen att jag förtjänar lite lov. Tycker inte ni? Idag ska jag bara vara hemma och mysa med Norpan orkar inget annat är otroligt trött och så vidare. Av olika andledningar som jag inte tänker skriva ut här på bloggen eftersom jag tycker att ni inte behöver veta. Pratade även med min kompis Sandra om lite saker och det är skönt att ha någon att prata med om sånt. Tack för att du finns! ♥ 
Ska även ta tag i bloggandet nu!!! 

Ne vet ni va?

16
Comments
 
Blogga, blogga och redigera, redigera, äta och äta. Men i alla fall så har dagen varit allmänt vanlig och just nu är jag nära att slå i huvudet i tangentbordet då jag slocknar snart. Sen frågade Michelle mig idag om hur jag skulle känna mig om typ jag inte hade någon o sova bredvid eftersom hon har nyss skaffat kille så är det massa gullgull just nu och då frågade hon mig om hur jag skulle känna om jag sov ensam och helt ärligt så skulle jag tycka det va HUR JÄVLA GÖTT SOM HELST!! Inte för att Norpan är pina pesten att sova bredvid men skulle inte göra något at kunna feta ut sig i sin säng och sträcka ut allt man har bokstavligen i hela sängen! Kan tänka mig ett det är väldigt få som tycker som jag ;)    Era pojkkåta djur!! 

VACKER!

7
Comments
CANON EOS 1000D + TAMRON 55-200MM    FOTOGRAF: Sophie Larsson (jag)
 
Jag har världens vackraste syskonbarn & den goaste. Lilla pussgurkan! 
Nej imorgon är det skola igen och ska även på möte 10:40 om lite olika saker. Kan åter komma om vad det är imorgon. Men annars är det ju snart fredag och sen till veckan har jag sportlov och det sista sportlovet för min del, Buhu! Men nu ska jag kolla klart på alla serier, PLL, TLG, TMP, TCD Kan ni gissa va det står för?

OKEJ?

11
Comments
 
Okej vem har stulit min blogg insperation? Har tappat allt känns det som orkar inte blogga lägre men jag kommer inte ta bort den men måste ta tag i den mer. Alla får ju någon gång lite depp period när det gäller bloggande. Jag vill ha lite mer och ny blogg insperation så jag kommer igång lite igen! 
Nya namnet för mig är SOPHIE DEPP! 

Bebis Fotografering #1

7
Comments
CANON EOS 1000D + TAMRON 55-200MM   FOTOGRAF: Sophie Larsson (jag) 
 
Idag blev det bebis fotografering så nu har jag massa fina bilder på Lion ♥
 
Vad tycker ni?

A piece of snow!

10
Comments
CANON EOS 1000D + TAMRON 55-200MM  CLOSE-UP+10     FOTOGRAF: Sophie Larsson (jag)
 
Snart blir det lördagsmys med melodifestivalen osv. Är det inga bra låtar så sätter jag på avsnitt av The Mindy Project istället. Antar att i alla fall 99% av er ska kolla på melodifestivalen?
 
Är med och tävlar med denna bilden hos bloggen skyfalls.blogg.se om presentkort hos weskins.se 
Bilden symboliserar februari för mig eftersom det fortfarande är vinter! 
Wish me luck! 

Gårdagen!

23
Comments
 
Det blev inga bilder igår då min mobil stendog. Men ni får en gammal bild på mig och Sandra och en på Norpan! 
Igår när vi kom hem till Sandra blev det tacos och det va jätte gott, sen blev det lite buffe med tårta, kladdkaka, glass och kakor. Vilket också va gott! De flesta som va där åkte runt 9- 10 på ikvällen men inte jag, Linnéa och Matilda nej vi stannade kvar och pratade en massa om verkligen allt. Jag hade jätte trevligt! 
 
Nu blir det att chilla med en kopp te och mysa med Norpan! ♥

TODAY'S EVENT!

9
Comments
 
Snabb update:
Ikväll ska jag iväg och fira Sandra och vet inte helt vad kvällen tar vägen men ingen alcohol är det utan bara massa sktisnack tjejer emellan! Kanske blir några bilder om ni har tur. Har precis duschat och ska snart föna det sen ska jag klä på mig vad vet ja inte än. 
 
Vill ni veta vad Sandra ska få av mig? Då får ni vänta tills imorgon ;)

HAPPY VALENTINE'S DAY!

7
Comments

Q/A

3
Comments

Q: Hur länge har du fotat?

A: Jag har fotograferat runt 7 år tror jag? 

Q: Vad använder du för kamera ?

A: Jag använder Canon EOS 1000D

Q: Favorit motiv att fota ?

A: Natur & Människor

Q:Skulle du kunna tänka dig och tipsa om en systemkamera?

A: Javisst skulle jag kunna göra det, dock bara vilka? 

Q: Bästa köpet?

A: Min kamera!

Q: Chokladglass/en stor marabou mjölkchoklad?

A: Chokladglass!

Q: Hur många besökare har du varje dag?

A: Jag har runt 1000 unika om dagen. Brukar ligga på typ 986 eller över 1000! 

Q: Har du gjort din design sj?

A: Nej den är gjor utan en tjej som heter Mimmi!

Q: Vad jobbar du med?

A: Partylite (Försäljare)

Q: Har du någon kille?

A: Nope. Jag är singel och det är det jag vill vara! Damn I'm only twenty!! 

Q: Om du fick en kille och en tjej, vad skulle dem heta dem?

A: Kille: Leo, Liam, William. Tjej: Isabell, Desire, Lilly

Q: Tre namn du lyssnar till?

A: Oj jag har inget mer namn än Sophie jag lyssnar till men de kallade mig Sosso är jag gick på grundskolan och JAG HATADE DET! Peace... 

120 dagar!

23
Comments
 
Det där med att vara sjuk går en på nerverna rejält speciellt när hälften av hörseln försvinner? Så denna dag fick nya avsnitt av Pretty Litte Liars, The Lying Game, The Mindy Project och The Carrie Diaries gynna min dag och snart börjar även The Walking Dead igen WOHOOO! Är jag en tv-serie nörd? aah kanske det.. Borde även kolla om nya avsnitt av The Secret Circle har kommit? Vad annars ska man göra när man är sjuk om inte vara allmänt lat med en bra serie och en varm kopp te! YumYum! 
 
120 Dagar kvar till studenten!!!! 

Butterfly!

13
Comments
CANON EOS 1000D + TAMRON 75-300MM      FOTOGRAF: Sophie Larsson (jag)
 
Idag blev det ingen praktik för min del då jag började känna mig dålig redan igår vilket va halsont så då började jag ta ljummet saltvatten och idag mår jag mycket bättre men fortfarande massa slem osv i halsen men inte någe ont. Nu håller jag tummarna bara på att jag inte får förkylning på det så det blir en massa snuskigt snor också!... Så mår jag bättre imorgon så blir det praktik då det är alla hjärtansdag snart så blir en massa fix inför det tårtor osv och då vill jag så himla gärna va med. Wish me luck! 
 

Lägg till mig!

28
Comments

Lång promenad!

17
Comments
CANON EOS 1000D + TAMRON 55-200MM   FOTOGRAF: Sophie Larsson (jag)
 
Idag blev det långa promenader för Norpan så sista biten fick jag lov att bära henne. Så nu kommer hon att sova jätte gott inatt och säkert jag med. 2 Veckor kvar tills lov (V.9) och har inget planerat då. Förhoppningsvis så kan det bli utgång med kompisar snart då pengar har varit lite dåligt den senaste tiden, inte direkt billigt att vara student.. Måste ta och fixa jobb! 

TÄVLA & VINN!

14
Comments
 
LÄNK TILL ARMBANDSKUNGENS FB & LÄNK TILL AUTOPHOTO'S FB!

GODMORGON!

23
Comments
CANON EOS 1000D + TAMRON 55-200MM  CLOSE-UP+10    FOTOGRAF: Sophie Larsson (jag) 
 
Idag ska jag inte göra så mycket ska ta en promenad med Norpan sen ska jag städa rummet som ser ut som en garderob då hela rummet är fullt i kläder hehe! Att vara tjej alltså...  Men annars så blir det en lugn lördag eftersom jag inte är helt okej i svanskotan än och jag är otroligt rädd att jag ska slå i den igen! Sen beställde jag även studentklänning igår och ni får se den när jag fått hem den men kan säga att den inte är helvit. Så nu kan jag bocka av det på min shoppinglista! TAGGAAAAAD!!!

08.02.13

14
Comments
CANON EOS 1000D + TAMRON 55-200MM   FOTOGRAF: Sophie Larsson (jag)
 
Har precis sett klart filmen bachelorette och den va helt okej, den va inte som jag trodde den skulle vara men det fick duga! Funderar på att slå på nån mer film men vet inte vilken? Förra veckan såg jag på filmen SO undercover med Miley Cyrus och den va skit bra så den tycker jag ni ska kolla på faktiskt. Sen idag fick mamma mönster till hundkläder så nu syr hon en söt pyjamas till Norpan. Hon kommer bli adorable!!!!

125 dagar kvar!

38
Comments
CANON EOS 1000D + TAMRON 55-200MM       FOTOGRAF: Sophie Larsson (jag)
 
Fy tusan vad jag är taggad just nu! Fick mössan o allt annat igår och är super nöjd blev precis som jag ville. Kan inte fatta att det är 125 dagar kvar nu. Det enda som saknas nu är själva studentklänningen, resterande har jag! Vi tar den 14 Juni det kommer bara säg pang så är dagen snart här. Känns overkligt speciellt eftersom man ändå gått i skolan 13-14 år av sitt liv och snart är det över och det hårda livet börjar. Är inte sugen på arbetslivet om jag ska vara helt ärlig.... 
 
När tar du studenten?

PHOTO'S OF THE DAY!

26
Comments
 
Hello mina babes! Idag har jag varit en mycket glad tjej då jag fått mina student saker där bland annat min mössa var och jag är verkligen jätte nöjd med allt. Munktröjan va hur mysig som helst vill typ bo i den eller något! Sen fick även Michelle o jag prova att göra Choklad fondanter idag och shit vad gott det blev och det var även enkelt att göra. Men nu tänkte jag bara ta det lugnt är otroligt trött så slår nog på en film! 

Roompen!

25
Comments
CANON EOS 1000D + TAMRON 55-200MM   FOTOGRAF: Sophie Larsson (jag) 
 
Ja dagen har varit bra fram tills jag drog baken i backen!! Så just nu har jag SVIN ont. PÅ tal om gårdagens inlägg om snö så hatar jag den inte bara utav jag är äcklad av den.. Så svanskotan är helt öm och imorgon kommer jag att gå som om jag skete ner mig!! Föresten så fotograferade jag olika bakvärk m.m. idag så på bilden är det mini cupcakes med choklad o lite sånt. Bilderna kommer att användas till just hennes cafe osv. Men nu ska jag fixa lite saker! *

Lite mer färg!

29
Comments
CANON EOS 1000D + TAMRON 55-200MM    FOTOGRAF: Sophie Larsson (jag) 
 
Nej usch nu är snön tillbaka och vi har fått typ 3½ dm och det snöar fortfarande. Jag är så himla trött på snön att jag snart går i ide.. Kan chansa på att jag inte är den enda personen som hatar snö? Så bland annat imorse så skulle jag gå upp mot cafet och på själva parkeringen hade det inte blivit plogat så det var ganska högt med snö och där va jag tvungen att gå. som tur va sjönk jag inte ner så himla mycket men blött blev det! På praktiken fick jag baka och lägg en 4 pers tårta, fick även färga marsipanen själv och dekorera den sedan. Den blev så liten o söt. När jag kom hem så satte jag mig med en tjejs design så har hållit på lite med den! Men nu ska jag kolla på avsnitt 4 av The carrie diaries! XX

EGO?

15
Comments
 
Godkväll mina vänner! 
För en stund sedan åkte min syster och hennes familj hem efter att ha varit här en stund. blev så glad när jag kom hem ifrån skolan och möttes av lilla Lion och tänka sig att solstrålen va vaken, ännu bättre! Så idag fick han sitt första bad och han tyckte jätte mycket om det. Gladare bebis får man leta efter! I skolan pratade vi lite om student och just kryssningen vi ska åka på. Men vi åker på kryssningen ca 1-2 veckor efter vi tagit studenten. Vi åker med 100% party sommarkryssning och det ska bli så JÄVLA NICE! Kan det bli bättre att även vara singel? Ni kan ju tänka er hur jag kommer härja! hehe... 
 
Ska ni på Resa eller kryssning till studenten? 

SATURDAY

36
Comments
CANON EOS 1000D + TAMRON 55-200MM       FOTOGRAF: Sophie Larsson (jag) 
 
Njaaa någon färdig ny design blir det inte idag heller då jag ännu inte är färdig eller ja, jag har bara en snygg header kvar att göra o vill göra en riktigt snygg också. Men resten är jag färdig med. Den kommer att vara mer simpel än den jag har nu som Mimmi gjort. Det är just det som nån kanske har märkt så kan jag inte lägga bilderna som jag vill, eller jo i skrivfältet ser allt bra ut men sen är jag publicerar så hamnar bilderna under varandra sen kan jag inte centrera dem heller! Så måste göra collage av alla bilder jag ska lägga ut och det är jätte tråkigt eftersom min blogg är uppbygd av bilder så måster ju allt funka utan massa krångel. Så gör på design jag gör själv istället. Peace!

SPACE

16
Comments
CANON EOS 1000D + TAMRON 55-200MM  CLOSE-UP+10       FOTOGRAF: Sophie Larsson (jag)

SÖTNÖT!

19
Comments
CANON EOS 1000D + TAMRON 55-200MM   FOTOGRAF: Sophie Larsson (jag)
 
Idag blev det fotografering och designfix som fyllde dagen! Så imorgon förhoppningsvis kommer det en ny design som jag själv har gjort! (eftersom denna som jag har just nu är gjord av Mimmi) Och jaa som jag sagt förut så tröttnar jag på min design ÄCKLIGT fort! Men kan säga i alla fall att headern kommer destå utav ett bildspel! Sedan fotograferingen idag gick jätte bra då både Norpan och Våfflan va helt stilla. Bilden i detta inlägg togs idag.Visst är hon SÖT? Nej nu ska jag fortsätta kolla på Eva & Adam fyra födelsedagar och ett fjasko! Hehe!

Snabb update!

7
Comments
- Ska fixa iordning lite sen göra en hund forotrafering, då jag har sug för fotografering och eftersom det va sol ute så ville jag passa på! Sen vill jag gärna ha lite tips på saker jag kan blogga om som ni vill att jag ska blogga om! PLEASE! 
 
- Skriv gärna om du har några frågor om saker du undrar över i detta inlägg! 

Welcome home!

8
Comments
 
Vilken dag!
Idag gick lilla syster m familj komma hem och innan det så fixade mamma mat åt dem så det bara var att äta. Så lillplutten har sovit i stort sett hela dagen och en liten stund av det fick jag hålla honom och där somnade han. En otroligt lugn o go bebis ska jag säga. Ca vid halv 7 kom mormor o morfar och morbror o nattis till syster också och hälsade på han och han va hos olika personer och inte ett ljud kom från han! Åhh han är så himla söt går inte att sluta titta på han! 
 

Jag är en 19- årig tjej som är uppvuxen i dom Värmländska skogarna, där jag även bor nu. Har stort intresse för fotografi, bloggdesign, mode & inredning. Här i bloggen kan du läsa om de och även lära känna mig!
KONTAKT/SPONSRING: [email protected]
INSTAGRAM: Sophielarssoon

Min Tumblr HÄR!
Få fler läsare klicka HÄR!
Gilla min blogg på FB HÄR!
ONLINE: TOTALT: