Welcome to the inner workings of my mind

21
Comments
När jag va till stan fick det bli med ett par shorts. Har letat efter shorts överallt och inte hittat någon som passar mig i smaken. Men när jag va in på bikbok hängde det shorts för 199:- och då fick ja se dessa på bilden, jag blev helt kär! Dock visar de ganska mycket av trosorna på vänster sidan om man kollar på bilden så funderar på att sätta dit något fint tyg! ☠
 

FOTOTÄVLING!

38
Comments

Nu är det äntligen dags för årets första fototävling , temat är "Sommar". Tävlingen är sponsrad av Kamda.se och priset är valfritt Close-up filter.
Jag hoppas att ni vill vara med och tävla!

 

Tema: "Sommar":
Ni får tolka det hur ni vill, det kan vara ett fint porträtt, något fint djur eller något annat som ni tycker tolkar sommaren!

 

Var med i Tävlingen:
Gör ett nytt inlägg på din blogg där du har med bilden du vill tävla med. I inlägget ska du även länka till detta inlägget samt Close-up filtret du vill vinna: (http://www.kamda.se/close-up-filter). Sen skickar du en kommentar i det här inlägget med en direktlänk till ditt bidrag. Jag väljer sedan ut 5 bidrag där vinnaren sedan röstas fram.

AVSLUTAD!!

 

Regler för att delta:
- Bilden ska vara fotad av dig.
- Du måste ha en blogg för att vara med.
- Du får endast delta med en bild, inget collage.
- Ditt bidrag måste vara inskickat senast den 9 Juli kl. 00.00.

FROM CUBUS

2
Comments
Idag blir det att ta det chill eftersom det kommer att komma in riktigt rusk väder snart med både åska och regn. Jag vill ut fotografera men det finns verkligen inte möjlighet till det när det regnar. Sen blåser det ju hela tiden och då är det svårt att fånga blommor osv. Senare idag kommer det komma ut en fototävling och jag hoppas så många som helst vill delta! PUSS ♕

Geometrica

2
Comments
Jag blev helt såld på dessa, de är ju helt underbara. Kuvertväska med fantastiskt fina detaljer. Som kan bäras till fest eller till vardags. Dessa snyggingar finns på madlady.se och kostar 159kr just nu! 

Shopaholic

9
Comments
Nu är det helg igen och det betyder att familjen är samlad och roligheterna kan börja! Dock är de flesta av mina vänner iväg på något eller så jobbar den så ja får chilla och sedan gå egenom en liten sak som kommer att hända framöver. Vilket jag hoppas kommer att uppskattas hos er sötnosar! Jag längtar tills jag får berätta för er vad det är jag håller på med. ♛ 
 
Btw så har jag beställt hem ett plånboksfodral från Idiwa.se!

BB CREAM!

6
Comments
För ett tag sedan bestämde jag mig för att pröva BB-cream & jag blev helt såld på dess pris och på hur bra det va! Jag kör på Maybeline's BB-cream och den är jag nöjd med och priset för den är 119kr vilket är ett kanon pris! Har ni provat dessa? isf vilket märke o vad tycke du? ✿
 

Tips för fler läsare!

3
Comments
Alla vill vi ha fler läsare och man skulle kunna göra vad som helst för att få fler! Då tipsar jag om min grupp på Fb där du kan länka din blogg och där med få fler läsare, hur enkelt som helst! 
 
Det finns ju många grupper på FB där du tex. måste lägga till minst 10 vänner osv för att få va med i gruppen. Men de är inte alltid uppskattat av vänner att bli inbjuden på något de inte vill. Därför är min grupp inga regler för detta, men självklart vore de ju kul om du kunde bjuda in vänner som bloggar så gruppen blir större
 
Klicka HÄÄR eller på bilden för att komma dit!

Bikini 2013

9
Comments
Nu har jag införskaffat årets badkläder och jag är verkligen supernöjd! 25kr styck på Ellos.se! Jag brukar inte handla så ofta på Ellos men nu fick ja de att det var sommar rea på sidan och då hittade jag dessa! Tycker ni också ska ta och kika in på sidan och se om ni hittar något. Finns inget bättre än rea! 

Like a drug!

2
Comments
Vogue
- By Autophoto
Kläder ifrån Nelly.com & Ginatricot.com
 

Härlig dag & trötta fötter!

6
Comments
Hade en underbar dag idag och fick med mig en massa kläder osv. Kommer ta kort o visa er vad jag köpte imorgon. Nu är jag pank men får pengar igen snart men dem ska jag spara på nu i arbetslösa tider! Kommer även snart upp en tävling på bloggen som ni har frågat om! 
 

Innan hemfärd!

3
Comments
Innan jag åkte hem från mitt möte i Karlstad idag tog jag en tur runt i butikerna och hamnade på Vila där jag fick se att de va rea på mina favoritbyxor. De kostar egenligen 299kr paret men nu kostade de 100kr paret! Imorgon ska jag in igen med en av mina underbara vänner för lite shopping och god mat. Eftersom det va rea i hela stan stan idag kanske det även är det imorgon, vilket passar mig utmärkt! Ska även ta ännu en tripp inne på Galleria Duvan för o titta på lite skor m.m.

MUST HAVE THIS SUMMER!

5
Comments
Summer must have!
 
Summer must have! by sophielarssoon featuring tibi skirt
 
I sommar borde alla garderober innehåll minst en peplum topp, lång kjol och Shorts med nitar.
Sen något i färg med Peach, Yellow & Orange!

EBAY.SE

7
Comments
Tänkte tipsa er om Ebay.se som jag tycker är faktiskt väldigt bra hittils! Smyckena på bilden är beställda därifrån och de kostade endast 20kr totalt! Dessutom så är kvaliten väldigt bra. Har även beställt en kjol därifrån nu som ser ut såhär, och jag valde färgen rosa och totalt gick det på runt 40kr! Har dock inte fått hem den än men de är något man får förvänta sig att det tar lite tid. Så kommer kjolen fram och ser ut som den ska, ska jag beställa ännu mer saker därifrån! 
 

YESTERDAY!

10
Comments
Efter gårdagens bravader sitter jag nu i en morgonrock! Jag är helt slut och vädret gör det ju inte direkt bättre, här där jag bor så regnar det och blåser som tusan. Blir en inne dag idag med film och popcorn kanske!
Hur ska ni spendera dagen? ✿
 

GLAD MIDSOMMAR!

7
Comments
Glad midsommar nu på er allihopa och ta vara på er nu! Vill inte läsa att någon hamnade i något dike eller något inatt. Nu är en tid man ska äta sig fet och leka massa lekar. Puss på er nu!  
 

idiwa.se

3
Comments
 
Jag kan tänka mig att de flesta känner till sidan idiwa.se & alla dess fina tillbehör till din mobil! Har några skal där ifrån och jag är supernöjd med leverans och pris. De har även Designade iphone 5 skal av Malin W och dem är helt magiska, önskar jag hade en Iphone 5 nu bara för att köpa alla skal designade av Malin W. De har skal för Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia och Google! 
 
Spana även in skal & fodral till Galaxy S3 Mini & glöm inte fyndhörnan!

Midsommar!

2
Comments
Imorgon är den efterlängtade Midsommar här och då ska jag tjocka i mig massor av sill och färskpotatis! Vet ännu inte vad jag ska ha på mig då jag inte hunnit shoppa något till dagens ära, men det går alltid o lösa! Funderar på klänning eller gå naken! Tuft val..  Vad ska ni ha på er?
 
Kommer självklart ta bilder imorgon och dela med mig av senare! PUSS❀

runwaydreamz

3
Comments
Om drömmar ändå kunde bli sanna. Så skulle jag ha alla dessa shortsen men totalt skulle alla dessa gå på ungefär 13,000:- Eftersom ett par ligger på 1000:- eller mer. Dessa shorts är ifrån runwaydreamz.com
 
Men tur man får drömma!

Europe in my hands!

5
Comments
Canon EOS 1000D + TAMRON 55-200MM   FOTOGRAF: Sophie Larsson (Jag)

Mina nya älsklingar!

9
Comments
Nu börjar jag äntligen gå ner i varv. Efter en händelserik vecka så är jag nu helt slut! Snart drar jag igång med lite jobb osv. Kommer att komma ut något snart som jag hoppas passar er alla! här får ni en liten ledtråd "hmm hoppas du har koll på tiden".
 
Har även köpt ett par loafers och jag älskar dem!!! PUSS♥

STUDENTEN 2013! (Bildbomd)

3
Comments
Då va skoltiden nu slut och kommer sakna alla mina vänner till 110% och hoppas vi kommer ses så mycket som möjligt. Detta känns dock inte äkta ännu, precis innan vi skulle springa ut som sa jag till Michelle att jag tror jag drömmer. Det kändes precis som en dröm det va helt overkligt! Man grät man skrattade och mycket mer därtill! Tack för allt! ♥

STUDENTEN 2013!

3
Comments
Här får ni lite bilder från dagen hinner dock inte lägga ut fler så mer får ni se imorgon!!
TAGGGAAAAA KROGEN SEN!!!!
 

Bal 2013!

12
Comments
 
 

Världens vackraste!

12
Comments
CANON EOS 1000D + TAMRON 55-200MM +  CLOSE-UP+10   FOTOGRAF: Sophie Larsson (jag)
 
Idag jag provat 2 olika balfrisyrer och det blir något enkelt men stilfullt! Imorgon ska jag iväg till Michelle o vi ska fixa en massa inför på Tisdag och på Tisdag klockan 10 ska jag åka hem till igen henne för att spendera dagen med henne och så ska vi fixa oss tillsammans inför kvällen! Så snart är det äntligen dags för min Studentbal! Ska ha med kameran så ni får se någon bild innan vi sticker till fotografen. 

Skaffat Fb-Sida

3
Comments
Har precis skaffa en sida där mina fotografier kommer att finnas och även lite om hur man kan boka mig som fotograf! Kände att jag behövde ha en sida där bara mina fotografier är samlade. Har lagt in lite bilder men inte allt! För er som gillar mina fotografier tycker jag ska gilla denna sidan! :)
 

Snart mitt!

15
Comments
Ja jag har shoppat igen! jag var bara tvungen eftersom toppen endast kostade 99:- och armbandet 35:- (dock tog jag ett silvrigt) Har även fixat nu så jag kan använda mitt kort när jag ska shoppa online! (Armband från Jfr.se & topp från Bikbok.se)
 
Psst... För er som inte redan visste så får man en överraskning från bikbok om du beställar något fram till söndag! 

Så jävla värt!

2
Comments
CANON EOS 1000D + TAMRON 55-200MM +  CLOSE-UP+10   FOTOGRAF: Sophie Larsson (jag)
 
Igår köpte jag blogg.se's synas som skulle visas idag klockan 12:00 och kan ju lugnt säga att de va absolut värt att köpa! Har läst att många inte någon som kollar in, men jag fick över 100st mer än jag brukar ha. Så ska lätt köpa igen när det finns tillfälle och tid! Dessa tider går som smör i alla fall de bra tiderna! LOVE 

Making people Happy!

3
Comments
Nu är äntligen skolan "slut" och det enda som återstår är nu själva balen och studenten! Så nu är man ledig bra länge o de känns skönt men kommer vara asmycket ledig efter studenten eftersom jag då går och är "arbetslös" typ... Nej men har ett jobb på G men vet inte så mycket där ännu! Snart kommer det jag även starta en liten shop på bloggen med lite godbitar. Ska bara vänta på att förpackningarna kommer! Spännande va? ;)
 
We are the lucky one! 

Checklista inför studenten!

5
Comments
Nu är det ju inte mer än 10 dagar kvar tills mössan åker på! Så har gort en liten checklista så jag faktiskt ser vad som är klart. Hur många dagar har ni kvar innan ni tar på mössan? När är eran bal? Min är om 7 dagar. ❀
 
ATT GÖRA INFÖR STUDENTEN:
Studentklänning - Klart
Balklänning - Klart
Bal & Studentskor - Klart
Studentmössa - Klart
Balbiljett - Klart
Champagne glas - Klart
Ha godkänt i allt - Har ej koll än
Studentskylt - Klart
Flak - Klart
Balfotograf - Klart
 
Har jag glömt något?
 
 
 
 

Internet Shoppat!

6
Comments
Idag är jag lite bakis efter gårdagens roligheter! God mat och underbart sällskap som man inte kan ha mer än kul med! Ska be Linnéa skicka bilderna som togs igår till mig! Så får ni se vad vi gjorde. Men de som är på bilden är just nu påväg hem till mig och skorna tror jag att jag ska ha på Studenten. Har kollat på den ett tag och idag skulle jag beställa och med den turen jag har så va det 30% rea på dem idag YEY!! Sen lite ögonskugga så man kan ha lite snyggare ögon på både Student & Bal! ;)
(Inlägg från mor o fars dator) 

PARTY TIME!

3
Comments
Idag är det tjejkväll hos en av mina underbara vänner. Tacomys och sprit står på schemat!! Kommer att ta bilder dock inte med kameran så de får bli mobil bilder om inte Linnéa drar fram sin kamera. Sen har jag även lämnat in min dator inför studenten eftersom jag ska köpa den och då behövde den lämnas in! Så snart kanske jag får tillbaka den och då börjar bloggningen igen som vanligt! ;)

Jag är en 19- årig tjej som är uppvuxen i dom Värmländska skogarna, där jag även bor nu. Har stort intresse för fotografi, bloggdesign, mode & inredning. Här i bloggen kan du läsa om de och även lära känna mig!
KONTAKT/SPONSRING: [email protected]
INSTAGRAM: Sophielarssoon

Min Tumblr HÄR!
Få fler läsare klicka HÄR!
Gilla min blogg på FB HÄR!
ONLINE: TOTALT: