Vilken av dessa?

30
Comments
 
Vilken av dessa 4 klänningar tror ni är min blivande balklänning? Dem som gissar rätt får länkning i inlägg! ;)
Good Luck!

Keep it!

10
Comments
 
Idag är det söndag igen men denna söndag bryr jag mig inte så mycket om eftersom jag har lov under veckan! Fick order bekräftelse på student klänningen jag beställt så den kommer att komma om ca 1-3 dagar stod det! Längtar! Sitter i alla fall just nu och tittar på en väldigt glad bebis som kollar på sin mobil i taket, pratar gör han också! GODING!
 
När har ni påsklov?

SKAFFAT TUMBLR!

8
Comments
Nu har jag äntligen skaffat Tumblr och där kommer jag ladda upp citat, fotografier och mycket mer!
(Kommer även finnas citat och fotografier jag själv gjort och tagit!)
 
Tycker ni ska kika in och sedan tycka till om vad ni tycker! Happy Girl!
HÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!!

Be pretty at easter!

2
Comments
Jeans/boutique1.com, Topp/riverisland.com, Skor/asos.com, armband/2020ave.com&wetseal.com

PANK

7
Comments
 
Ja nu är ny bal & studentklänning beställda kommer att visa dem för er sen när de kommer hem! Är så äckligt taggad och har nu bara 250 på kontot kvar! Så nu är jag i stort sett pank. Heja mig! 
 
Har ni någon gång velat skriva samma sms till flera personer? men det funkar inte så bra eftersom du måste skriva om allt hela tiden osv? Då vill jag tipsa om Smsgrupp.se! Lovar den hjälper det blir som ett forum på fb fast det är i mobilen istället! Det är skit bra! 

Be Pretty!

4
Comments
1/nelly.com, 2/farfetch.com, 3/farfetch.com, 4/zalando.co.uk

INSTAGRAM!

6
Comments
 
Nu är det äntligen LOOOOOOOOV, och det ska invigas med att handla ny Balklänning WOOOPWOOOP! Kommer att bli en klänning med släp o glitter. Hoppas bara den kommer att sitta bättre än den jag köpte för några månader sedan. (Har gått ner -3kg sen Januari) Oturligt nog får jag nog även köpa ny studentklänning.. Vadå bli fattig? 
 
BEAUTIFUL♥
 

Don´t give up!

7
Comments
Tröja/adidas.com, Top/Nelly.com, Leggings/zalando.co.uk, Skor/flannelsfashion.com, Klocka/the-dressingroom.com, Parfym/cusp.com

Hjärtat

13
Comments
Canon Eos 1000D + Tamron 55-200mm   Fotograf: Sophie Larsson (Jag)
 
Varit lagomt chill idag har tränat, pluggat, städat och bakat så ikväll blir det hemmagjord glass. Inte fel! Imorgon blir det skolan för sista gången innan 1 månad ifrån skolan med praktik & lov osv. Så imorgon blir det påskbuffé på bergmästargården (YRK) och kan tänka mig att jag är i serveringen då eftersom det är 30-40 gäster. Skoj, så imorgon blir det första påskmaten för mig! haha! 

Ready, Set, GO!

22
Comments
Canon Eos 1000D + Tamron 55-200mm
 
Idag är det totalt 80 dagar kvar innan jag tar studenten och en dag kvar innan jag är ifrån skolan 1 hel månad. Efter det är det knappt 1 & ½ månad kvar innan jag bär denna mössan och går ur skolans dörrar för sista gången! Det är nu det slår en att det är snart över, Inget me pluggande, Inga mer prov eller böcker o papper överallt. Vuxenlivet knackar på dörren. Dags att skaffa jobb och ta ansvar! Shit.. 

Fanny Lyckman for estradeur

1
Comments
Keps/Sko/Topp/T-Tröja/Jacka
 
Must have, NOW!!!

Önskemål?

7
Comments
 
Tänkte börja ladda upp andra videor än Gimp. Alla videor jag laddar upp gör jag på Videofy.me
Så har ni några önskemål till videor ni vill att jag ska fixa? :)
 

MUST HAVE!

10
Comments
Coat/theoutnet.com, Top/hollisterco.com, Jeans/usa.frenchconnection.com, Boots/gravitypope.com, Bag/buyma.com, Scarf/harrods.com, Mist/victoriassecret.com, Jewelry/missselfridge.com
 
Jag är med och tävlar om ett par underbara flatform hos underbara Viktor Frisk! Kika in här för att delta du också!

Reply

3
Comments
Vore super kul och veta vad ni tror jag är för person i verkligheten utifrån personlighet och vad ni får för tankar osv tack vare bloggen! (Ni kan rösta 1 gång per timme om ni vill välja fler alternativ)
 
 

Ready for Spring!

8
Comments
Top/bernardboutique.com, Coat/guardian.co.uk, Jeans/allyfashion.com, Bag/barneys.com, Shoes/sammydress.com

Hela 1år idag!

15
Comments
Canon Eos 1000D + Tamron 55-200mm   Fotograf: Sophie Larsson (Jag)
 
Kan inte fatta att idag blir Norpan hela 1år. Min lilla skitunge är stor kika nu! Imorse fick hon falukorv och blötfoder o äta sen fick hon passa ben och en tuggknut och hon blev så glad. 22/3-12 och snart är det exakt 1 år sedan hon blev min. Shit vad tiden går fort! 
 
GRATTIS SÖTNÖTEN MIN! ♥

Love or Hate

3
Comments
Bra top/Riverisland.com, Jeans/Avenue32.com, Bag/Rarelondon.com, Shoe/Jades25.com, Glasses/Glasses.com

Det värsta..

12
Comments
 
Har varit hemma i ca 1 timme nu och har precis gjort klart instuderingsfrågorna som ska va till provet i Naturkunskapen imorgon. Kan säga att naturkunskap inte är min bästa sida. Får nog nöja mig med ett IG där! Har ni naturkunskap? hur går det för er? Fyfan för att det är sista året nu asså... mindre än 50 dagar (utan lov och helger) kvar innan studenten! Shit alltså...
 
Har ni varit rädda för att ni inte skulle kunna klara av något?

Pretty in yellow!

5
Comments
Dress/Forevernew.com, Shoe/Shoerate.com, Bag/Amazonaws.com, Hat/Swell.com, Bracelet/Zappos.com, Glasses/Warehouse.co.uk
 
Obs. Varje dag kl 10:00 kommer det ut nya klädcollage! 

KODAK

0
Comments
Canon Eos 1000D + Tamron 55-200mm   Fotograf: Sophie Larsson (Jag)
 
Idag vare praktik igen och idag gjorde jag över 150 vaniljbullar och det tog sin tid kan jag säga! Sen när jag kom hem följde jag med min syster på en lång promenad. Efter det kollade jag på Pretty Little Liars och som jag tänkt om en sak så va det ju sant sen fick man veta mer om Red Coat. Fett bra avsnitt iaf! 
 
Men nu har jag huvudvärk så sängen blir Hejho :)

Vogue

6
Comments
Topp/Newlook.com, Jeans/Allyfashion.com, Shoe/Asos.com, Bag/Miumiu.com, Bracelet/Boohoo.com, Glasses/Ahalife.com

Birds Of a Feather

13
Comments
 
Idag på praktiken så bakade jag 150+ Syltsnitt sen bakade jag "Kalla dem vad ni vill" Chokladbollar. Så tog upp all tid jag var där. Imorgon vet jag inte vad som händer men kan tänka mig att vi ska fortsätta på beställningen med 150 vaniljbullar och 150 av något mer! Skoj! 
 
Föresten har ni sett reklamen Mcdonalds har nu? 
Han: Ska vi ta en kaffe, en fika? 
Hon: Nej jag dricker inte kaffe!
Och han bara går ifrån henne, jag dricker inte kaffe jag tycker det stinker och det smakar illa.
Personer blir ju nästan påtvingade kaffe... Låt oss icke kaffe drickare vara!!! 
 

Prom is on it's way!

6
Comments
Dress:Riverisland.com/Shoe:Asos.com/Bag:Aldoshoes.com/Necklace:Monstermarketplace.com/Bracelet:Fine-jewelry-shop.com

Heart in paper!

6
Comments
Canon Eos 1000D + Tamron 55-200mm   Fotograf: Sophie Larsson (Jag)
 
Hej på er alla söta! Sitter just nu och kollar på Simon & ekarna eller vad den heter som precis började. Men annars idag så har jag varit i skolan sen sett avsnitt 14 av The walking dead sen har jag inte gjort så mycket mer eftersom jag har en otrolig huvudvärk.. Tror jag går åt snart! xoxo

In Love with summer!

12
Comments
Bracelet:Forwardforward.com/Bustier:Runawaydreamz.com/Shorts:Batoko.com/Bag:Beyondtherack.com/Shoe:Ebay.co.uk
 
Give me summer, PLEASE!!!

FASHION

31
Comments
Canon Eos 1000D + Tamron 55-200mm   Fotograf: Sophie Larsson (Jag)
 
Just nu håller jag på att göra olika klädcollage. Eftersom det kommer att bli lite mer mode inlägg fram över! Sen som ni kanske ser så ser det annorlunda ut när ni trycker på kommentarknappen och sen har jag bytt typsnitt i inläggen! Ska även fixa en ny snygg bakgrund! Nice va?

Be happy!

2
Comments
 
RIGHT NOW:  tänkte jag ha lite fotodag ska leta lite inspiration på internet. Vet en sak jag ska fotografera iaf! Har ni något ni skulle vilja att jag fotografera? 

Blir ju helt SNE!

8
Comments
Jag fattar inget nu alltså. Jag har blogg.se appen på telefonen och när jag kollar där har jag jätte många nya kommentarer och jag ser vad som står osv. Men när jag loggar in på datorn finns dem inte överhuvudtaget? Har det hänt så för dig också?
 
Sen är det en sak till, när man ska kicka iväg sin kommentar på en annan blogg så blir det och se jätte konstigt ut att man inte skrivit någon text osv... Har det också hänt dig? 
 
Någon som har svar på detta? 

Vadå förbannad?

4
Comments
 
Nej jag är inte alls sur... Bara det att för en tag sedan hängde sladdar från taket som man kunde kopla ihop med datorn så inte datajävelnmedvärldenssugigastebatteri skulle dö. Men här sitter jag nu och har typ 1H och 4Min kvar men bara 35% kvar HMMM förklara det och ändå har datorn varnat för svagt batteri! Är det jag eller batterimätaren som har fel? 

Good day bitches!

1
Comments
 
Godmorgon på er! Nu är det äntligen fredag och den kunde inte kommit bättre. Idag blir ännu en dryg dag eftersom jag bara har en lektion på 1 timme och 20 minuter.... Sen tar jag mig inte hem förens vid 3 känns ju sådär SKIT KUL! Så ska väl arbeta med projektarbete som vanligt sen vara allmänt död!! Hur spenderar ni eran fredag?

Sagolika klänningar!

5
Comments
 
Åhååå, Kollade in Halens.se's klänningar och hittade alla dessa snyggingar! Tror jag dör... Blir nog ny bal och studentklänning!! Visste att Halens.se brukar ha typ balklänningar osv men hade ingen aning att de va såhär snygga!! (alla under 1000- lappen) 

KittyCat!

8
Comments
 
Dagens planer: Var att se på Pretty Little Liars, The Lying game och The New Normal. Pretty little Liars fick man ju veta att det blivit en till "A"? The lyging game blir ännu en mördad? Asså dessa svå serier är riktiga nagelbitare... Vad tyckte ni om avsnitten?

SOON MINE

6
Comments
Hello darlings! har precis gjort klart mitt weskins.se skin och så här kommer den se ut som
på bilden i detta inlägg! Nice va?  Gjorde den nyss i Gimp!! 
Har varit hemma ungefär 2 timmar och håller på med projektarbete. Wiiie... 

Misery loves company

15
Comments
 
Godmorgon era puttefnaskar! Nu är det så att jag är helt död. När jag kommer hem så ska jag kolla på The walking dead och fixa med projektarbete. Yeah vilken dag? 

GIMP & PICMONKEY!

25
Comments
Fick en fråga om hur jag gjorde den spegelvända bilden och här har ni nu en tutorial på hur ni gör!
Hoppas den ska va till nytta :D
 
Jag använder Picmonkey.com till allt nästan när det gäller att lägga ihop bilder och göra collage!
 
 

LYCKA!!!!

12
Comments


Nu är jag den nöjdaste 19-åringen på denna jord. Satt som en nervös jävel o soffan o pinka nästan ner mig men nu är det över iaf fram tills maj och då ska han ta hem hela skiten tack vare Robin! Snygga människa ditt face är som en ängel! Haha vadå kär??

accessoar!

17
Comments
CANON EOS 1000D + TAMRON 55-200MM   CLOSE-UP+10     FOTOGRAF: Sophie Larsson
 
Här är ringen jag fick hem i måndags den är så otroligt fin LÖVE IT! Finns på Timstore.se för 89:-
Idag blir det melodifestivalen och 3-rätters middag som består av:
Förrätt: Toast med skagenröra
Varmrätt: Köttgryta med potatisgratäng och fetaostsallad
Efterrätt: Varm Chokladkaka med vaniljglass
 
Hur spenderar ni kvällen? 

Happy girl!

5
Comments
  
Fick reda på idag att jag vann presentkortet hos Skyfalls.blogg.se med denna bilden och är jätte glad så nu ska mobilen bli skitsnygg! Sen fick jag hem min nya ring ifrån Timstore.se och den är jätte SNYGG! Ikväll ska jag mysa med Norpan och imorgon blir det mys hos syster! Blir en lugn helg och det känns skönt!

Pluttis!

11
Comments
CANON EOS 1000D + TAMRON 55-200MM      FOTOGRAF: Sophie Larsson (jag)
 
Tog denna plus massa andra bilder på Lion i helgas och dom blev ju bara för söta! Många av bilderna ser han lite lurig ut det busfröt! Idag köpte jag en liten present till honom som jag kan ta kort på till helgen när han ska få den. Eftersom min syster läser min blogg är det inte bara att skriva ut vad det är ;) 
 
Men han kommer bli gööör söt :D

Spoiler

16
Comments
 
Mys dag med The carrie diaries, the lying game och pretty little liars kan det bli bättre?
The lying game va bäst idag iaf kan inte fatta det än, hon död? shit...
Och Pretty little liars snacka om att gå i Monas skor!
 
Imorgon ska jag ringa o boka tid hos läkaren, Peace! 

Hur gjorde jag bilderna?

14
Comments
 
Många utav er har undrat hur jag gjorde bilderna i inlägget under! Så här har ni en video exakt
på hur ni gör men först behöver ni ladda ner Gimp 2.8 och det kan ni öra HÄÄR! 
Blir det några komplikationer? Kontakta mig då på bloggen! 
 

Ny header!

16
Comments
Gjorda i gimp 2.8!
 
Provade lite ny redigering idag och dessa plus min nya header är resultatet! Är jätte nöjd och det va inte då himla svårt! Så nu blir det att prova massa nytt. Dagen har varit ganska dryg har haft ont i magen sedan igår och det sitter i nu också så någon praktik imorgon vet jag inte om det blir. knappt så jag klarade av skolan.. Blir även sängen snart då jag är jätte trött! Inte för att det va någon nyhet men jag blir väldigt trött fort pågrund av min diagnos. (Mer behöver inte ni veta) LOVE ♥
 
Vill du ha en sådan här cool redigering på dig gjord av mig? 
Kommentera då det ;)

Snacka om att ha tur!

18
Comments
 
Jag visste hela tiden att Anton och Robin skulle gå vidare. Men jag håller på att Robin tar hem hela skiten!! Så jävla snygga båda 2 och låtarna de sjunger gör så man får gåshud. Någon mer som känner likadant? ;)
 
Föresten så är detta lov över och bara ett till kvar för mig innan skolan är över vilket är påsklovet. Eftersom något sommarlov blir det inte för min del då jobb går före. Menmen det spörs ju och se! usch jag är inte taggad alls! 

It's up to you!

10
Comments

Jag är en 19- årig tjej som är uppvuxen i dom Värmländska skogarna, där jag även bor nu. Har stort intresse för fotografi, bloggdesign, mode & inredning. Här i bloggen kan du läsa om de och även lära känna mig!
KONTAKT/SPONSRING: [email protected]
INSTAGRAM: Sophielarssoon

Min Tumblr HÄR!
Få fler läsare klicka HÄR!
Gilla min blogg på FB HÄR!
ONLINE: TOTALT: