Budapest bakelse/rulle!

Ingredienser
5 st äggvitor
1.75 dl socker
60 g nötter (tål du ej nötter skippar du det bara)
0.5 dl majsstärkelse (maizena)
1 dl florsocker
5 dl vispgrädde
Gör så här
1. Sätt ugnen på 180 grader.
2. Vispa äggvitor och socker fluffigt som till en maräng. Börja med ca 20 % av sockret och när marängen börjar gå ihop, höj hastigheten och ha i resten av sockret lite i taget.
3. Hacka hälften av mandeln grovt.
4. Mal resten i en mandelkvarn eller hacka den mycket fint.
5. Vänd ner all mald och hackad mandel i marängen tillsammans med maizena och florsocker.
6. Spritsa ut långa strängar tätt bredvid varandra på en plåt med bakplåtspapper, så att en rektangulär botten bildas.
7. Strö över mandelspånen över marängbottnen.
8. Grädda i bottnen i ugnen i cirka 15 minuter.
9. Låt svalna.
10. Vänd upp och ner på ett bakplåtspapper.
11. Vispa grädden fluffigt och ha ca 1 krm vaniljsocker du kan även ha i lite philadelphia ost. (vispa philadelphia osten för sig själv och blanda sedan ner den)