idiwa.se

Jag kan tänka mig att de flesta känner till sidan idiwa.se & alla dess fina tillbehör till din mobil! Har några skal där ifrån och jag är supernöjd med leverans och pris. De har även Designade skal av Malin Wallberg, Idadesign, Avanna och dem är helt otroligt snygga och dem har ett jätte bra pris! Dessa designskal finns till iPad 2/3/4, iPhone 4/4S, iPhone 5/5S, iphone 5C, Samsung S3, Samsung S4 och Samsung S4 Mini. 
 
Klicka HÄR för att ta en kik på Designskalen! ♡

malin

22:18:44 - 2013-11-16
såå snygga saker där!! :D

Michelle

23:28:56 - 2013-11-16
Så många fina skal! :)

sv. ((Witches of east end)) En ny toppenserie enligt mig! .. jag har skrivit om det här inlägget för någon dag sedan. Jag tycker att den är lite av en blandning mellan förhäxad och filmen magiska systrar. Superbra (enligt mig)! .. Jag skulle rekommendera att du tittar på de 3 första avsnitten.. jag var lite skeptiskt till det första men efter andra och sedan tredje var jag ganska fäst vid serien. Nu har jag sett det första 6 avsnitten och kan knappt vänta tills nästa avsnitt kommer! :P

Alma

2013-11-20 - 17:18:15
åh, det finns så många fina skal där, dock inga till min telefon! :(
sv: Ja, super fina är dom!

Skriv gärna en kommentar!
- Kommentarer om frågestunder ignoreras!
- Kopiering av något på bloggen anmäls då det ses som grov stöld!
- Jag fotograferar med kameran: CANON EOS 1000D

- KOMMENTARER ANG ERA FRÅGESTUNDER IGNORERAS!!!

Jag är en 19- årig tjej som är uppvuxen i dom Värmländska skogarna, där jag även bor nu. Har stort intresse för fotografi, bloggdesign, mode & inredning. Här i bloggen kan du läsa om de och även lära känna mig!
KONTAKT/SPONSRING: Sophielarssoon@live.se
INSTAGRAM: Sophielarssoon

Min Tumblr HÄR!
Få fler läsare klicka HÄR!
Gilla min blogg på FB HÄR!
ONLINE: TOTALT: